Voer de regie over uw eigen villa

Zeinstra Veerbeek Architecten heeft voor De Coulissen een viertal bijzondere woningontwerpen getekend, die u in overleg nog volledig kunt laten aansluiten bij uw eigen woonwensen. Wat vaststaat is dat de woningen worden uitgevoerd in natuurlijke tinten en materialen zoals grijs en grijs-geel metselwerk, keimwerk, verschillende houtsoorten en leipannen. Dit zorgt ervoor dat er een gevarieerd en samenhangend schouwspel in het landschap ontstaat. Kies uw ideale woning met bijbehorende kavel en maak hier samen met de specialisten van prijswinnend bouwbedrijf ThuisinBouwen uw unieke woning op maat van.

Bekijk welke kavel met villa model combinatie voor u ideaal is via de woningzoeker. 

Model M

4/4 Available
4
ca. 131 m² (incl. berging, excl. vliering)
€ 860.000 - € 945.000 v.o.n.

Bij model M heeft u een overmaat aan licht en ruimte, waarbij een woonkamer van circa 50 m² moeiteloos doorloopt in de achtertuin en het privé-terras van circa 35 m². Boven is deze woning uitgerust met drie royale slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en wasruimte. Aan tafel ThuisinBouwen heeft u nog ruime keuzemogelijkheden om de woning uit te breiden of anders in te delen, op deze manier maakt u deze woning helemaal eigen.

Image
Image

Model M+

6/6 Available
4
ca. 156 m² (incl. berging, excl. vliering)
€ 925.000 - € 1.100.000 v.o.n.

Uw villa in De Coulissen van Model M+ heeft een bijzondere doorlopende gevel aan de straatzijde. Hier heeft u een heerlijk beschut privé-terras van circa 35 m², waar u het hele jaar door kunt genieten van de zon en de rust van uw eigen achtertuin. De woonkamer en keuken zijn maar liefst bijna 50 m². Boven heeft u drie slaapkamers en een werkkamer (of is een walk-in-closet een beter idee?), badkamer en separaat toilet tot uw beschikking. Natuurlijk kunt u deze woning helemaal uw eigen indeling geven in overleg met ThuisinBouwen.

Image
Image

Model L

6/6 Available
5
ca. 180 m² (incl. berging, excl. vliering)
€ 985.000 - € 1.400.000 v.o.n.

Door de grote raampartijen en de overmaat aan ruimte, valt het licht tot ver door in deze ruime villa Model L. En met het semi-overdekte privé-terras van circa 35 m², dat zich uitstrekt langs uw woning, geniet u van iedere zonnestraal. Beneden heeft u ruim 55 m² woonkamer en leefkeuken tot uw beschikking. Boven bevinden zich vier slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet. De auto parkeert u uit het zicht onder de carport. Uw droomhuis in De Coulissen is volledig naar wens en samen met ThuisinBouwen uit te breiden en in te vullen.

Image
Image

Model XL

4/4 Available
5
ca. 234 m² (incl. berging, excl. vliering)
€ 1.230.000 - € 1.490.000 v.o.n.

Geniet van de zee van ruimte in deze woning, die standaard is uitgerust met een dubbele berging op de begane grond en ruim 75 m² wonen, koken en leven. Het terras van circa 35 m² aan de achterzijde is half overkapt en bereikbaar via de grote openslaande deuren. De woning heeft op de hoeken grote glazen puien, die doorlopen tot op de grond. Het licht heeft er dus vrij spel. Boven zijn er vier royale slaapkamers, waarvan de master bedroom is uitgerust met een badkamer en-suite. Natuurlijk is samen met ThuisinBouwen deze woning nog anders in te delen.

Image
Image