Verkoopproces De Coulissen

De verkoop van De Coulissen is gestart! Alle kavels met woningtypes zijn goed uitgelicht op de website en onderaan deze pagina kunt u enkele belangrijke documenten downloaden zoals o.a. verkooptekeningen, technische omschrijving en ontwerprichtlijnen. 

Inschrijven

Heeft u uw favoriete kavel en villa gekozen en wilt u in aanmerking komen voor één van de kavels met villa’s? Schrijf u dan in. Staat de kavel van uw voorkeur al gereserveerd voor een andere kandidaat, dan kunnen we u op de reservelijst plaatsen.

Reeds een account gemaakt

Het inschrijfformulier is in uw account te vinden. Hier kunt u uw voorkeuren bevestigen en inschrijven. Volg alle stappen van het formulier en als u tevreden bent kunt u het formulier digitaal ondertekenen en versturen. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Nieuwe geïnteresseerde

Vul dan eerst op de belangstellingspagina het formulier in. Vervolgens ontvangt u een bericht om een persoonlijk account aan te maken. Zodra u dat gedaan hebt en ingelogd bent ziet u in het menu het inschrijfformulier staan en kunt u deze invullen en versturen. Let op: het kan zijn dat het bericht om uw account te activeren in uw ongewenste mail terecht komt.

 

Toewijzen

Heeft u het formulier volledig ingevuld, is de aankoop financieel haalbaar én de kavel van uw voorkeur beschikbaar? Dan kunnen we de kavel aan u toewijzen. WVK makelaars neemt dan spoedig contact met u op om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen.

 

 

Lees hier de uitgebreide beschrijving van het verkoopproces
Betrokken makelaarskantoor

Neem contact op met WVK Makelaars voor meer informatie over De Coulissen.

Downloads t.b.v. verkoop