Kent u dat?

U kijkt uit over het Nederlandse landschap en ziet verspreid over de horizon enkele bomen, een kerktoren en wat boerderijen staan. Een uitzicht dat zich het beste laat vertalen als een toneel, waarop de decorstukken luchtigjes en met zorg lijken te zijn neergelegd...

Image

Natuurlijke omgeving

Kom wonen tussen het vele lommerrijke groen, nabij het water van de Vliet en met eeuwenoude landgoederen en boerderijen als karakteristieke ijkpunten. Bovendien ligt De Coulissen op een steenworp afstand van het stadse leven van Den Haag en Leiden, wat u ter plaatse nauwelijks merkt dankzij de landelijke rust, groen omgeven ruimte en het water met zachte oevers.

De Coulissen maakt onderdeel uit van de Duivenvoordecorridor, dat een aantrekkelijk decor vormt voor recreatie. Via de Vliet is er bijvoorbeeld een directe vaarverbinding naar Amsterdam, Leiden en Rotterdam. Ideaal voor mensen met een sloep of motorboot. Nieuwe wandel- en fietsroutes en ruiterpaden worden onderdeel van het landschap van de Duivenvoordecorridor. Deze zijn gelinkt aan de groene beleving en aanwezige historische elementen. De Coulissen gaat onderdeel uitmaken van deze aantrekkelijke landschapsstructuur. Uiteraard met de nodige rustpunten met weids uitzicht over het water of juist beschut tussen de bomen.

Bereikbaarheid


Wonen in De Coulissen betekent centraal wonen, met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Dicht bij de kilometerslange kustlijn en voorzieningen van Den Haag, op een steenworp afstand van steden als Rotterdam en Amsterdam en met uitstekende verbindingswegen (A4, A12 en A44) op 10 minuten rijafstand.

Image