Wonen in een coulisselandschap

U kent ze vast van een aantal beroemde schilderijen: Coulisselandschappen. Een romantisch vergezicht, waarvan het lijkt alsof het altijd al bestond. Links een aantal hoge populieren, in het midden een boerenwoning met landerijen, rechts de kerktoren en de contouren van het dorpje verderop. Het lijkt alsof alle elementen achteloos zijn uitgestrooid over de horizon, waarachter zojuist de zon opkomt…

Dit is ook het toneel van uw eigen woning in De Coulissen! Wonen in een dergelijk landschap betekent voor u vooral genieten van de ruimte, het uitzicht en de geregisseerde plaatsing van natuurlijke elementen zoals bomen, hagen en struiken in uw woonomgeving. Een oase van rust… met het geluid van de natuur op de achtergrond.

Het landschap van De Coulissen is zorgvuldig en met oog voor detail ontworpen door landschapsarchitect Andrew van Egmond. Elke woning is gelegen op een eigen privékavel, variërend van ruim 600 tot 1300 m², die moeiteloos lijkt over te lopen in het openbare landschap. Tegelijkertijd zorgen de fijne hagen, hoogwaardige begroeiing, de integraal ontworpen tuinmuren en pergola’s voor veel privacy en geborgenheid. Er is door de architecten goed nagedacht over de positie van de woningen op de kavels waardoor het idee van uw eigen groene privédomein op een groter landgoed versterkt wordt.

Image