Verbintenis tussen landschap & architectuur

Zeinstra Veerbeek Architecten heeft voor De Coulissen een viertal bijzondere woningontwerpen getekend, die u in overleg nog volledig kunt laten aansluiten bij uw eigen woonwensen. Wat vaststaat is dat de woningen worden uitgevoerd in natuurlijke tinten en materialen zoals grijs en grijs-geel metselwerk, keimwerk, verschillende houtsoorten en leipannen. Dit zorgt ervoor dat er een gevarieerd en samenhangend schouwspel in het landschap ontstaat. Kies uw ideale woning met bijbehorende kavel en maak hier samen met de specialisten van prijswinnend bouwbedrijf ThuisinBouwen uw unieke woning op maat van.

De vier villaontwerpen van Zeinstra Veerbeek Architecten passen bij het landschappelijk uitgangspunt van het coulisselandschap. Geen kakofonie aan bouwstijlen, maar maximale diversiteit door een uitgekiende variatie op hetzelfde thema. Daarnaast wordt er een optimale verstrooiing van de woningen over het plangebied voorgesteld, zodat u zicht heeft in alle richtingen, zonder dat de privacy van u en uw buren in het gedrang komt.

Doorlopende gevels met een pergola, bieden een goede beschutting, rust en een uitzichtrijk privé-terras. De gekozen materialen voor uw woning combineren op een smaakvolle manier met de kleuren en texturen van het landschap. Het palet dat gebruikt is voor de woningen bestaat uit natuurlijke tinten bakstenen, grijs getint keimwerk, verschillende houtsoorten en leipannen. Door een slimme variatie van deze materialen toe te passen, creëren de ontwerpen een ingetogen verscheidenheid, die de eenheid juist versterkt.

Image
Image
Voer de regie over uw eigen villa

Uw gekozen villa-ontwerp wordt gerealiseerd door ThuisinBouwen, experts in het particulier opdrachtgeverschap en het bouwen van droomvilla’s. Heeft u andere ideeën over de indeling, wenst u de woning te vergroten, meer of minder slaapkamers, wellicht een slaap- en badkamer op de begane grond of een fijne werkplek? Uw gespecialiseerde adviseur van Thuisinbouwen vertaalt samen met u deze wensen verder in het ontwerp. In het 1.300 m² grote inspiratiecentrum van Thuisinbouwen, vindt u alles onder één dak om uw woning helemaal naar uw eigen wens samen te stellen. En dan praten we niet alleen over de indeling van de woning, maar ook over het pallet van materialen voor de uitstraling van de woning, tegelwerk en sanitair, smart-toepassingen, alarminstallatie, audio-video, haarden, zonwering en de aanleg van de tuin. Kortom; ThuisinBouwen ontzorgt!

Bezoek de website van ThuisinBouwen
Image
Image
Image